Upozorenje HTZ-a
28.5.2015. 5:25:42h
Varaju građane koji su u potrazi za smještajem na moru
Hrvatska turistička zajednica upozorava da učestalo pristižu prijave zbog lažnih zastupnika vlasnika obiteljskog smještaja.
Marko Maras / flickr.com

Hrvatska turistička zajednica upozorava da učestalo pristižu prijave zbog lažnih zastupnika vlasnika obiteljskog smještaja.

“Neovlašteni zastupnici nude smještaj u objektima bez odobrenja vlasnika, pregovaraju s potencijalnim gostima kao ovlašteni zastupnici ili vlasnici takvih objekta, potvrđuju im rezervacije, izdaju elektronske račune i upućuju ih na plaćanje smještaja preko piratskih web stranica. Za ovu prijevaru koriste najpopularnije portale poput Trip Advisora, HoliidayLettingsa, House tripa...”, ističu u HTZ-u, a iz Zajednice obiteljskog turizma pri HGK-u pozivaju da se prijavi svaka sumnja na zloporabu osobnih podataka iznajmljivača i to na e-mail adrese: turizam@hgk.hr i infoskrk@gmail.hr. Prijavu je moguće izvršiti i putem lokalne turističke zajednice.

Piše: E.S.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved