Ronilački turizam
11.8.2015. 10:20:22h
Pomoć roniocima u sezoni 167.000 kuna
Uslugu obavlja Poliklinika Oxy iz Pule na lokaciji Thalassotherapije u Crikvenici tijekom turističke sezone, od lipnja do listopada
Joanna Penn / flickr.com

Zbog značenja ronilačkog turizma i zdravstvene sigurnosti unesrećenih ronilaca za koje nije osigurana cjelokupna dostupnost barokomora u primorskom dijelu Hrvatske, ministarstva zdravlja i turizma sa regionalnom samoupravom izradili su model financiranja usluge pripravnosti baromedicine u odnosu na broj turista i atraktivnost ronjenja po županijama.

Po tom modelu Primorsko-goranska županija osigurala je u proračunu 167 tisuća kuna za financiranje usluge pripravnosti baromedicine. Uslugu obavlja Poliklinika Oxy iz Pule na lokaciji Thalassotherapije u Crikvenici tijekom turističke sezone, od lipnja do listopada.

Piše: Tamara Opačak Klobučar

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved