Sveti Martin na Muri
Oboreni rekordi
26.8.2015. 11:20:14h
Dane turizma u Sv. Martinu posjetilo 10 tisuća ljudi
brajaju se rezultati i podaci ovogodišnji Dana turizma u Općini Sveti Martin na Muri, koji su započeli u srpnju, a završili minulog vikenda postavljanjem klopo(t)ca u Jurovčaku.
/ emedjimurje.hr

Ono što je sigurno, je, kako su oboreni svi do sadašnji rekordi ili rezultati i po broju sudionika, po raznovrsnosti programa, mjesta održavanja i broju posjetitelja.

Ivana Živčec, direktorica Turističke zajednice kaže kako se broj posjetitelja svih priredbi vrti oko brojke od 10 tisuća, a da je samu „Povorku starih zanata i običaja“ OD Vrhovljana, preko Trga Svetog Martina do igrališta NK Poleta, vidjelo između 3500 i 4000 posjetitelja, što je izniman broj i što stavlja ovaj dio priredbe među najposjećenije u široj okolici.

Živčecova kaže kako su u Općini i Turističkoj zajednici vrlo zadovoljni što je mnogo ljudi posjetilo kulturno-glazbene događaje, kao što je to bilo na MURAKONU, Koncertu pod zvijezdama na rijeci Muri, Festivalu mladih nada našeg kraja, Likovnoj koloniji, Koncertu Dominika Padarića i drugih.

- I sve druge priredbe, koje su organizirali klubovi i udruge, a poglavito Dani polja i jabuke, isto tako imali su puno sudionika i uspjeha. Niti jedna priredba nije otkazana, zbog lošeg vremena ili nedolaska izvođača, svi smještajni kapaciteti bili su popunjeni, a ugostitelji zadovoljni. Znamo i da su svi, ali doslovce svi posjetitelji bili prezadovoljni, da nose lijepe uspomene i da će ponovno doći, naglašava, direktorica TZ Općine Sveti Matin na Muri, Ivana Živčec koja sa svojim suradnicima radi na pripremi Martinja 2015. koje je na rasporedu prvih dana studenog.

Sigurno je kako je nakon ovako dobro odrađenog programa,, Zeleni cvijet Europe sa zlatnim znakom“ sve bliže vitrinama svetomartinske općine i turističke zajednice.

Piše: S. Mesarić

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved