Erdut
OD 1. SIJEČNJA NOVI SUSTAV EVIDENCIJE
16.12.2015. 6:52:08h
Turistička zajednica Erdut uvodi eVisitor za naplatu pristojbi i prijavu turista
eVisitor zamjenjuje dosadašnju online prijavu gostiju
Ante Vekić / glas-slavonije.hr

Turistička zajednica općine Erdut uvodi novi sustav evidencije turista na svom području - najavljuje predsjednik TZ Erdut i načelnik Općine Erdut Jugoslav Vesić.

Novi sustav naziva se eVisitor i bit će centralno mjesto prijave i odjave turista, naplate boravišne pristojbe i statističke evidencije obveznika i turista.
eVisitor zamjenjuje dosadašnju online prijavu gostiju koju je Turistička zajednica općine Erdut osigurala svojim privatnim iznajmljivačima, stoga te prijave nakon 1. siječnja 2016. godine neće biti u mogućnosti zaprimati.
Također, neće biti u mogućnosti zaprimati ispunjene prijavnice koje su iznajmljivači do sada donosili. Bitno je naglasiti da se za pružatelje usluga sam proces prijave i odjave gostiju ne mijenja osim što će od prvog dana 2016. prijava gostiju biti moguće jedino preko sustava eVisitor.
Stoga, napominje predsjednik Jugoslav Vesić, slijedom navedenom moli iznajmljivače da se što prije jave u Turistički ured Turističke zajednice Erdut kako bi preuzeli korisničko ime, lozinku i TAN tablicu potrebnu za prijavu na novi sustav prijave i odjave gostiju.
Dodaje kako je svakako to potrebno napraviti prije prvog dolaska gostiju u 2016. godini. Pristupne podatke za eVisitor i prijavu gostiju moguće je dobiti jedino osobnim dolaskom u Turistički ured uz predočenje osobnog dokumenta ili rješenja o iznajmljivanju.
Kako bi upoznali građane koji se bave turističkom djelatnošću s novim obvezama, Turistička je zajednica, odnosno Vesić i njegov zamjenik Darko Barjaktarević, upravo održala u Poduzetničko-razvojnom centru Općine Erdut lokalnoj razvojnoj agenciji d.o.o. u Dalju predstavljanje sustava eVisitor. Predavač je bio Stanislav Mihić koji je pojasnio tehničke specifikacije eVistora naglasivši kako je on centralno mjesto prijave i odjave turista, naplate boravišne pristojbe i statističke evidencije obveznika i turista.

Piše: Darko Pejić

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved