Beli Manastir
Baranja
17.12.2015. 14:18:50h
Advent u Baranji – Beli Manastir
Pozivamo vas da posjetite završnicu ovogodišnjeg Adventa u Baranji, koja će se održati u Belom Manastiru, 20. prosinca s početkom u 17.00. sati.

Očekuje vas iznimno bogat i zanimljiv program, nastupi HKUD-a Beli Manastir, Župnog zbora Sv. Martin, SKOK kluba i Gimnastičkog kluba Beli Manastir. Ne propustite ni nastupe Umjetničke škole Beli Manastir, glazbenog sastava Trilium te modnu reviju simpatičnih Mravaca Znalaca i njihov Mravomraz.

Neizostavan dio Adventa u Baranji je i veliki božićni sajam gdje vas očekuje oko 40 izlagača raznih delicija i tradicijskih proizvoda, zato dođite i uživajte u slasnim medenjacima, kuhanom vinu te božićnim palačinkama i prepustite se neponovljivoj božićnoj atmosferi.
Čaroliju predbožićnog ugođaja upotpunite romantičnim poljupcem ispod imele i vožnjom kočijom, ili nam se pridružite u puštanju božićnih želja u nebo.
Za vas smo pripremili i jedno veliko božićno iznenađenje koje ćete otkriti ako odlučite posjetiti ovogodišnji Advent.

Vaša,
Turistička zajednica Baranje

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved