Rab
Odmorko..
8.6.2016. 14:03:24h
Planirate vikend na moru? - NE PROPUSTITE PRVE KANTUNE!
Autentična i vjerodostojna priča dovodi goste u turističke destinacije. Upoznajte Kantune, novu odličnu turističku priču s otoka Raba
objava za medije

Jedan otok, tri dana, pet lokacija i puno dobre zabave - za dva tjedna vidimo se na prvim KANTUNIMA!

Kantun svjetla - prekrasni mediteranski park Dorka, Kantun susreta - veličanstvena starogradska Pjaceta, Kantun doživljaja - jedinstveni Sveti Ivan, Skriveni kantun - tajnovita Mahačeva vila i Kantun uspomena - Vidikovac s najljepšim pogledom na cijeli grad, svaki kantun otoka Raba u sklopu nove manifestacije "Kantuni" pruža puno dobrih razloga za posjet, susret i zajedničko uživanje.

A na svakom "kantunu" u sklopu prvih "Kantuna" očekuju nas posebno uređeni prostori i jedinstveni ugođaji, vrhunski izvođači i nezaboravni doživljaji, ambijentalno uređenje i birana ponuda, slasni zalogaji, osvježavajući gutljaji - i najbolja urbana zabava.

Kada tome dodamo žive svirke od klasike do popa, klapske pjesme i jazza, ambijentalno uređenje i rasvjetu, kao i biranu ponudu, zasigurno nema boljeg poziva da se od 17. do 19. lipnja susretnemo na kantunu - i provedeno kao nikada do sada!

Planirate li stoga vikend na moru - 17. do 19. lipnja rezervirajte za prve KANTUNE!

Ima li boljeg poziva?

Dođite na Rab - VIDIMO SE NA KANTUNU!

* Kantun = reg. ugao ulice, kut sobe. tal. cantone

Kantuni najava
objava za medije

 

Kantuni karta
objava za medije

 

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved