Rijeka
Riječka luka
20.11.2016. 8:11:18h
Jesen u znaku dolazaka kruzera
Kada govorimo o ponudi prilikom dolaska broda u Rijeku, putnicima su ponudeni raznovrsni zanim ljivi izleti koji obuhvaćaju destinacije Opatija, Motuvun, Poreć i Rovinj
GoToVan / flickr.com

Jesen se nastavlja u znaku dolazaka najavljenih kruzera. U nedjelju, 20. studenoga na Rijećki lukobran pristati će kruzer „Pacific Princess“ najmanji od 18 brodova u floti kojom raspolaže brodarska kompanija Princess Cruises.

Brod „Pacific Princess“ izgraden je 1999. godine u Francuskoj, a od 2002. godine plovi u floti sadaśnjeg brodara. Dugaćak je 181 metar, śirok 25 metara s maksimalnim kapacitetom od 826 putnika i 375 ćlanova posade. Ovaj luksuzan brod raspolaže s devet putnićkih paluba. Putnici na brodu imaju na raspolaganju 338 kabina od kojih ćak 312 imaju balkon. Na brodu se pruża mogućnost odabira razlićitih restorana s raznovrsnom ponudom hrane, kao i kozmetićki i Spa saloni, bazen, knjiżnica, kasino, kazalište, kino… U svojim itinererima nudi raznovrsna putovanja i ukljućuje brojne destinacije, a medu njima i svakako atraktivno kružno putovanje oko svijeta u trajanju od 11 I dana.

Svoje 13-dnevno krużno putovanje pod nazivom „Venetian Connoisseur“ po Jadranu i grčkim otocima, brod „Pacific Princess“ započeo je 9. studenoga iż Venecije u koju se vraća 21. studenoga, dan nakon boravka u riječkoj luci. Nakon Venecije, brod završava svoju sezonu ploveći Jadranom i Mediteranom na 30-dnevnom putovanju za Fort Lauderdale na Floridi, SAD gdje bi trebao stići
20. prosinca 2016. godine.

Kada govorimo o ponudi prilikom dolaska broda u Rijeku, putnicima su ponudeni raznovrsni zanim ljivi izleti koji obuhvaćaju destinacije Opatija, Motuvun, Poreć i Rovinj dok se najviše putnika opredjelilo za razgledavanje Trsata i Rijeke. Dio će putnika samostalno ili uz pratnju vodića istrażiti gradske zanimljivosti samog grada Rijeke.

„Pacific Princess“ dolazi prvi puta u Rijeku te će se tim povodom, kako je to uobičajeno, uprilićiti posjet zapovjedniku broda od strane predstavnika Lučke uprave Rijeka, Grada Rijeke, Turistićke zajednice grada Rijeke i Turističke zajednice Kvamera kao i dobrodošlica uż prigodnu svečanost u neposrednoj blizini broda. Turistički informativni punkt ispred broda omogućiti će putnicima saznanja o gradu i regiji punoj razlićitosti.

U prosincu, točnije na dan Sv. Nikole, očekuje se posljednji brod ove kruzing sezone u rijećkoj luci. Dolazi ponovno brod
„Minerva“ koji je Rijeku posjetio početkom listopada.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved