Bilje
PRIZNANJE OPĆINI BILJE
23.11.2016. 7:37:53h
Kuća u prirodi Zlatna greda najbolji je projekt održivog turizma u 2016. godini
Ministarstvo turizma i Hrvatska turistička zajednica objavili su nedavno kako je Bilje najposjećenija općina istočne Hrvatske.
/ glas-slavonije.hr

Općina Bilje zahuktalo se razvija u turističkom smislu, otvaraju se novi smještajni kapaciteti, pansioni, a nedavno je proglašena kao top-destinacija na kontinentu. Ministarstvo turizma i Hrvatska turistička zajednica objavili su nedavno kako je Bilje najposjećenija općina istočne Hrvatske.

Upravo ovih dana “zakitili” su se još jednom titulom koju će proslaviti u Kući u prirodi Zlatna greda, gdje će se, kaže Daniela Mihaljević, direktorica Turističkog ureda Turističke zajednice općine Bilje, održati prezentacija i promocija priznanja Hrvatske turističke zajednice u kategoriji Održivi turizam u 2016. godini.
- U četvrtak, 24. studenoga u Kući u prirodi Zlatna greda, koja je dobitnica nagrade Hrvatske turističke zajednice, Ministarstva turizma i Hrvatske gospodarske komore u kategoriji “Najbolji projekt održivog turizma” ove godine održati će se prigodna prezentacija programa i ponude. Nakon trogodišnje obnove i nakon što je samo šest mjeseci radila, Kuća u prirodi Zlatna greda osvojila je tu prestižnu nagradu. Kuća u prirodi Zlatna greda i općina Bilje u vrhu su turističke ponude kontinentalne Hrvatske - kaže Daniela Mihaljević.
Na prezentaciji priznanja i Kuće u prirodi govorit će predsjednik udruge Zeleni Osijek Jasmin Sadiković, pomoćnica ministra turizma Snježana Brzica, predstavnici Hrvatske turističke zajednice, Osječko-baranjske županije i načelnik Općine Bilje Željko Cickaj. Bit će to prigoda da se ljudima iz turističke branše koji će nazočiti svečanosti prezentira cjelokupna ponuda općine Bilje, što bi trebalo rezultirati njihovim angažmanom oko povećanja broja turista koje bi dovodili u Bilje i susjedna naselja na području prirodnog rezervata Parka prirode Kopački rit.

Piše: D. Pejić

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved