Gay
4.12.2013. 7:59:22h
Lorencin jamči gay turistima dobar provod u Hrvatskoj
Ministar turizma Darko Lorencin ne strahuje da bi se zbog rezultata nedjeljnog referenduma Hrvatska mogla suočiti s padom broja gostiju homoseksualne orijentacije, kako pišu pojedini svjetski mediji. S njime se slažu i kolege iz sektora koji poručuju da je cijela priča prenapuhana
Goran Zec / flickr.com

Na napise da bi mogli ostati bez postotka kolača od 50 milijardi eura, koliko prema nekim procjenama gay turisti svake godine ostavljaju u europskim turističkim destinacijama, čelni ljudi hrvatskog turizma odmahuju rukom.

'Ne, ne bojimo se i ovim putem pozivam sve da kao i do sada ili u još većem broju dođu. Kao ministar turizma jamčim im dobar provod u Hrvatskoj', rekao je ministar turizma Darko Lorencin.

'Hrvatska turistička zajednica otvorena je prema svim turistima. Mi na niz načina komuniciramo sa različitim skupinama turista i naša je jedina poruka da je Hrvatska otvorena i gostoljubljiva zemlja za sve ljude', dodala je direktorica Hrvatske turističke zajednice Meri Matešić.

Da nema razloga za brigu smatra i predsjednik Udruge hrvatskih putničkih agencija Boris Žgomba. Hrvatska je uvijek bila otvorena za sve goste, a ako bi se uistinu pokazalo da bi mogli trpjeti posljedice medijskih napisa onda treba ići s pažljivo usmjerenom kampanjom.

'Bilo koje pretjerano isticanje sigurnosti postavlja pitanje sigurnosti. Ona je nešto što se po defaultu mora podrazumijevati. Nisam za pretjerano velike kampanje jer treba prvo vidjeti učinke referenduma odnosno medijskih napisa na turizam', rekao je Žgomba.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved