Novalja
Zrće
4.12.2013. 10:31:45h
FestPop dovodi stotine Amerikanaca na Zrće
Vrhunac suradnje FestPopa i Fresh Island Festivala je organiziranje dolaska stotine mladih iz SAD-a na otok Pag od 23. do 27. srpnja sljedeće godine
kodomut / flickr.com

Vrhunac suradnje FestPopa i Fresh Island Festivala je organiziranje dolaska stotine mladih iz SAD-a na otok Pag od 23. do 27. srpnja sljedeće godine

FestPop, najveća američka internetska stranica za posjetitelje američkih glazbenih festivala koja im po principu "ključ u ruke"  nudi sve: osigurava prijevoz, smještaj i ulaznice za najveće američke  festivale, započela je suradnju s hrvatskim Fresh Island Festivalom. Vrhunac te suradnje je organiziranje dolaska stotine mladih iz Sjedinjenih Američkih Država u Hrvatsku, na otok Pag, u sklopu Fresh Island  Festivala, što će se održavati od 23. do 27. srpnja sljedeće godine.

- Festivalska groznica iz Europe se preselila u Ameriku. Kao što mladi  Europljani vole putovati u New York, Los Angeles, Las Vegas, tako i mi  Amerikanci obožavamo istraživati Europu. Hrvatska je u zadnjih nekoliko godina postala svjetska turistička top-destinacija, stoga se izuzetno  veselim ovoj suradnji s Fresh Island Festivalom. Mi iz FestPopa sigurni  smo da će već sljedećeg ljeta na Pagu, na prekrasnoj plaži Zrće, plesati  nekoliko stotina Amerikanaca kojima smo zajedničkom suradnjom s  Fresh Island Festivalom omogućili jednostavan dolazak te jedinstveni  festivalski doživljaj, izjavio je Scotty More, osnivač i direktor FestPopa.

Povezivanje hrvatskog festivala s američkim tržištem jedna je u nizu  odličnih inozemnih suradnji i promocija za hrvatski turizam. Uz širenje  na američko tržište, organizatori Fresh Island Festivala za sljedeće ljeto  najavljuju goste iz više od 35 zemalja. Uskoro slijede i najave nastupa  velikih američkih izvođača na festivalu koji se ističe time da je jedan od  rijetkih u organizaciji hrvatskih promotora i organizatora, DJ-a Phat  Phillieja, Bizza Bodege, Damira Stupnišeka i Adnana Mehmedovića.

Piše: Ivana Kocijan

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved