Opatija
Adventska događanja
29.11.2016. 2:13:03h
PRVI ADVENTSKI VIKEND OTVORIO BOGATI PROGRAM ADVENTA U OPATIJI
Novitet ovogodišnjeg Adventa, koji je po prvi put zavladao i opatijskim parkovima, lokacija je u Parku Sv. Jakova i u Umjetničkom paviljonu Juraj Šporer.
objava za medije

U subotu, 26. studenog započeo je bogati program Adventa u Opatiji koji će kroz sedam tjedana na brojnim lokacijama u gradu ponuditi cijeli niz događanja, glazbenih i zabavnih  programa, dječjih radionica i igraonica, ali i multimedijalnih efekata, klizanja tik do mora i uživanja u bogatoj ugostiteljskoj ponudi.

Novitet ovogodišnjeg Adventa, koji je po prvi put zavladao i opatijskim parkovima, lokacija je u Parku Sv. Jakova i u Umjetničkom paviljonu Juraj Šporer. Svake subote i nedjelje od 11:00 – 18:00 h svoja vrata otvara dječja igraonica Kućica vilenjaka koja će svim mališanima otkriti "tajnu Božića" uz bogat program animacije, blagdanskih filmova i zanimljivih radionica, dok se roditelji mogu opustiti i uživati u bogatoj ugostiteljskoj ponudi Božićnog sajma. Umjetnički paviljon Juraj Šporer ugostio je i Božićnu izložbu poznatog akademskog slikara Claudija Franka koja se može posjetiti svakog dana.

U sklopu Adventa u Parku Sv. Jakov svaki vikend će se izmjenjivati glazbeni programi i hologramske projekcije, a svakog nas petak ovdje očekuju i druženja uz After job party.

Svakog petka, subote i nedjelje od 18:00 – 21:00 h ''Christmas Mapping'' ukrasiti će Vilu Angiolinu čije će se pročelje, poput slikarskog platna, pretvoriti u čudesna umjetnička djela uz pomoć video-produkcije.

Prvi vikend Adventa, kao centralni program, uz paljenje prve adventske svijeće kod fontane na Slatini, donio je i Christmas Tree Lighting, svečano paljenje lampica na velikom božićnom drvcu na terasi Continental uz program u kojem je nastupilo niz popularnih izvođača.

Nedjelja, 27. studenog uz program animacije i izložbu Claudija Franka donosi i nastup bandova Trio Asi i Vedran Ružić Quartet.

Kućice ispred Umjetničkog paviljona Juraj Šporer biti će otvorene svakim danom od 09:00 – 21:00 h, a svi posjetitelji moći će uživati u raznim toplim napitcima,  kuhanom vinu, whisky ili portu ali i belgijskim vaflima, kobasicama i brojnim drugim delicijama.

Sljedeći vikend donosi najslađu opatijsku manifestaciju Festival čokolade, kao i otvaranje Ledene čarolije na Ljetnoj pozornici, Adventa na Merkate ispred opatijske tržnice i Grad Djeda Mraza u Milenij hotelima.

Cjelokupni program manifestacije potražite na http://visitopatija.com/hr/advent-opatija/

Subotom i nedjeljom od 26.11.2016. do 15.01.2017. besplatno parkiranje za osobna vozila na javnim površinama u Opatiji.

Za dodatne informacije stojimo na raspolaganju, kontakt osoba Željka Stašić, 099 244 3392, zeljka@visitOpatija.com

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved