Vinkovci
O, Slavonijo mila!
11.4.2017. 13:10:08h
Prezentacija Slavonije u Milanu
Prezentacija je, u suradnji s predstavništvom HTZ-a u Milanu, održana u hotelu Principe de Savoia, koji je doista u rangu ponude koju imamo.
/ glas-slavonije.hr

Turistička zajednica Vukovarsko-srijemske županije, zajedno s ostalim županijama iz klastera Slavonija (Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Brodsko-posavska i Virovitičko-podravska županija), održala je prezentaciju u Milanu u cilju promocije turističke ljepote istoka Hrvatske na talijanskom tržištu. Dio je to planiranih programskih aktivnosti odobrenih od Hrvatske turističke zajednice, koja je i financijski poduprla samu prezentaciju.

- Na talijanskom tržištu dugo vremena nismo odradili ovako kvalitetnu prezentaciju, gdje bismo konkretno promovirali turističku ponudu ovog dijela Hrvatske. Riječ je o tržištu na kojem bilježimo veliki broj dolazaka i noćenja, štoviše talijansko tržište je drugo po brojnosti zapadnoeuropsko tržište za cijelu Slavoniju. Prezentacija je, u suradnji s predstavništvom HTZ-a u Milanu, održana u hotelu Principe de Savoia, koji je doista u rangu ponude koju imamo. Zanimanje je bilo izuzetno - više od 70 sudionika iz svijeta medija i turističkih djelatnosti - istaknula je Rujana Bušić Srpak, direktorica TZ-a Vukovarsko-srijemske županije.
Oduševljenje prisutnih izazvala je degustacija tradicionalnih hrvatskih delikatesa koje su domaćini prezentirali na izuzetno moderan način, ali i kvaliteta slavonskih, srijemskih i baranjskih vina, što je pobudilo veliko zanimanje tradicionalne vinarske nacije. Na prezentaciji je bio prisutan i ministar turizma RH Gari Capelli, koji je prezentirao hrvatsku turističku ponudu na velikom međunarodnom turističkom sajmu BIT Milano. Priliku podržati svoje sunarodnjake nije propustio poznati košarkaški trener Jasmin Repeša, koji je na privremenom radu u Milanu.

Piše: M.Kokaj

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved