Udruženje
13.12.2013. 17:08:53h
I Hrvatska dio prestižnog hotelskog udruženja Relais&Chateaux
Uvršteni su Hotel Bastion iz Zadra, Palaču Lešić Dimitri s Korčule i Stancije Meneghetti iz Istre
ryanovineyards / wikipedia.org

Relais&Chateaux, udruženje 520 izvanrednih obiteljskih hotela i vila, u svoju će ponudu u 2014. godini uvrstiti i tri obiteljska hotela iz Hrvatske: Hotel Bastion iz Zadra, Palaču Lešić Dimitri s Korčule i Stancije Meneghetti iz Istre, javlja Ministarstvo turizma.

"Uvrštavanje Hotela Bastion, Palače Lešić Dimitri i Stancije Meneghetti od strane Relais&Chateaux-a u svoju ponudu, odnosno prihvaćanje Hrvatske kao jedne od 60 destinacija u kojima su prisutni, izravan su pokazatelj kako Hrvatska radi velike korake na turističkoj karti svijeta te da se krećemo u smjeru ostvarenja zacrtanih ciljeva, od kojih je najvažniji ulazak Hrvatske među 20 turistički najkonkurentnijih zemalja svijeta. U Europi postoji svega 202 lokacije koje su uvrštene u Relais&Chateaux vodiče izvan Francuske te smo ponosni da od sada i Hrvatska ima tri svoja predstavnika u ovom prestižnom društvu", rekao je ministar turizma Darko Lorencin.

Piše: Bojan Arežina/VLM

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved