Vodice
Brzo, ili ipak ne...
30.7.2018. 13:30:53h
Europ'Raid u Hrvatskoj!
Europ'Raid je prva avanturistička humanitarna akcija u Europi. To je kulturna i humanitarna karavana u dužini 10.000 kilometara kroz 20 zemalja u 23 dana.

I u svom petom izdanju humanitarna avanturistička karavana Europ'Raid proći će kroz Hrvatsku i zaustaviti se u Vodicama.

Europ'Raid je prva avanturistička humanitarna akcija u Europi. To je kulturna i humanitarna karavana u dužini 10.000 kilometara kroz 20 zemalja u 23 dana. U originalnim, preko 30 godina starim automobilima Peugeot 205, sudionici spajaju zapad i istok Europe, zaustavljaju se u 23 europska partner grada i doniraju školsku, sportsku i medicinsku opremu školama u Bosni i Hercegovini, Albaniji, Makedoniji i Bugarskoj.
U petom izdanju karavane koja traje od 28. srpnja do 19. kolovoza sudjeluje 250 posada sa 800 ljudi u dobi između 18 i 30 godina, iz Francuske, Belgije, Španjolske, Velike Britanije i Poljske.
Europ'Raid je ujedinjujući europski događaj čiji je cilj ponovno otkriti Europu i promicati europske vrijednosti kroz atraktivan kulturni i humanitarni događaj. Cilj ove avanture je okupiti sve više sudionika iz svih europskih zemalja, simbolizirajući ujedinjenu Europu i solidarnost. O Europ'Raidu se svake godine objavi gotovo 1.000 novinskih članaka, a online ga prati ga više od milijun ljudi,.

VODICE - HRVATSKI DOMAĆIN
Svake večeri, nakon nekoliko sati vožnje, sudionici postavljaju svoj kamp. Ukupno 23 grada Europe u 20 zemalja biti će domaćini sudionika i njihovih automobila. Hrvatski domaćin, grad Vodice, ugostit će posade Europ'Raida u četvrtak 2. kolovoza 2018. godine. Dolazak u kamp u prostoru moto kluba Okit očekuje se u 20:00 sati.
Svi su pozvani da upoznaju sudionike, razgledaju automobile i sudjeluju u zajedničkom druženju.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved