Uspjeh
20.12.2013. 14:27:41h
Šibenik i dalje ostvaruje odlične turističke rezultate
Šibenik je u prvih jedanaest mjeseci ove godine ostvario odlične turističke rezultate, objavljeno je na 8. sjednici Skupštine TZ grada Šibenika, održanoj danas u jučer u hotelu Jadran.
anjči / wikipedia.org

U razdoblju od siječnja do studenog broj noćenja u gradu Šibeniku porastao je za 12%, a broj dolazaka se povećao za čak 9%. Turisti su u Šibeniku ostajali duže: prosjek broja noćenja porastao je na 5,1 dan. Do kraja godine očekuje se ukupno 1 250 000 tisuća noćenja, zajedno s noćenjima iz nautike koja će biti prikazana u konačnoj statistici za 2013. godinu. Na sjednici je zaključeno da je iza nas jedna uspješna turistička godina koja je rezultat kontinuiranog rada svih subjekata uključenih u turizam.

Nakon što je Vijeće TZ grada Šibenika usvojilo "Program rada s financijskim planom za 2014. godinu" na svojoj 19. sjednici, danas je Skupština TZ grada Šibenika je Program rada prihvatila i potvrdila.

Aktivnosti predviđene Programom slijede razvojni okvir i ključne smjernice uspostavljene Strategijom razvoja turizma Republike Hrvatske do 2020. godine, a naglasak je na primjerenoj promociji na ciljanim turističkim tržištima i uvođenje novih proizvoda radi povećanja kvalitete boravka turista.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved