24.8.2013. 5:43:31h
Izraelci obilaze unutrašnjost Crne Gore na konjima
Turistička agencija Ekotours iz Kolašina u Crnoj Gori uspjela je zahtjevnim turistima iz Izraela ponuditi originalan program za koji drže da će ga dugo pamtiti pamtiti i prepričavati.
willg willg.photography / flickr.com

Turistička agencija Ekotours iz Kolašina u Crnoj Gori uspjela je zahtjevnim turistima iz Izraela ponuditi originalan program za koji drže da će ga dugo pamtiti pamtiti i prepričavati, piše crnogorska Pobjeda. Ta je kompanija u turističku ponudu Crne Gore, inače najvećim dijelom okrenutu obali i turistima koji traže odmor na moru te nautičkom turizmu uključila jahaču turu po unutrašnjosti zemlje Taj program uz pet dana jahanja obuhvaća i dva dana splavarenja i posjet eko-katunima na crnogorskim planinama. Tako su turisti u eko-katunu Vranjak na Bjelasici bili su u prilici izbliza promotriti kako se proizvodi hrana koja će im kasnije biti poslužena za večeru.

Pročitaj cijeli članak

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved