1.9.2013. 5:49:22h
Preko 50 čamaca i 400 učesnika na prvim “Unskim susretima ” u Bihaću
U organizaciji Sportskog saveza Općine Bihać i pod pokroviteljstvom mr.sci. Emdžada Galijaševića, Općinskog načelnika Bihaća, danas su na potezu Lohovo – gradski most u Bihaću održani prvi 'Unski susreti'.
/ bihac.net

Preko pedeset čamaca i 400 učesnika danas je plovilo rijekom Unom na manifestaciji koja će prema riječima organizatora, u narednim godinama biti jedinstvena manifestacija koja će promovisati grad Bihać i rijeku Unu.

Učesnici u veslali od Dvoslapa u Lohovu do Ripča, gdje su nakon predaha, zajednički u poslijepodnevnim satima uplovili sa čamcima i kajacima u centar grada , prisustvovavši jubilarnim petnaestim skokovima sa gradskog mosta.

Na prvim “Unskim susretima” učestvovao je i mr.sci Emdžad Galijašević, Općinski načelnik Bihaća, istaknuvši da je Sportski savez Općine Bihać i njegov predsjednik Zlatan Tajić, odličnom organizacijom “Unskih susreta”, pokazao kako se sa malo novaca i sa velikim entuzijazmom može organizirati manifestacija koja okupi preko 400 učesnika.

“Bišćani i veliki broj gostiju iz BiH svojim učešćem na “Unskim susretima” dali su veliki doprinos stvaranju manifestacije koja će u narednim godinama ponuditi nešto sasvim novo u našoj turističkoj ponudi grada i ovakve manifestacije su dobar putokaz kako se sa malo sredstava može promovisati naša turistička ponuda“ - kazao je načelnik Galijašević.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved