2.9.2013. 10:46:12h
Arapi kupuju plažu pokraj Budve
Predstavnici budvanske i barske općine obavljaju završne pregovore s kompanijom Royal Group iz Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) o prodaji Kraljičine plaže.
BokicaK / wikipedia.org

Predstavnici budvanske i barske općine obavljaju završne pregovore s kompanijom Royal Group iz Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) o prodaji Kraljičine plaže.
Deveteročlana komisija, sastavljena od predstavnika općina Budva i Bar, obavlja završne pregovore s kompanijom iz UAE o prodaji Kraljičine plaže, koja se nalazi između Buljarice u općini Budva i Čanja u općini Bar, javljaju crnogorski mediji.

Radi se o prostoru od 42,37 hektara jedne od najljepših plaža na crnogorskom primorju, od kojih 230.000 kvadrata pripada budvanskoj, a 180.000 barskoj općini.

Na raspisani konkurs javila se jedino tvrtka iz Abu Dhabija, koja je za taj prostor ponudila 21,2 miliona eura, s namjerom da na području Kraljičine plaže sagradi veliki turistički kompleks.

Royal Group je dostavio dokaze o dosadašnjim ulaganjima, bankarsku garanciju od 500.000 eura i ostale tražene dokumente, a realizacija jedne od najvećih investicija mogla bi početi do kraja godine.

U prvoj fazi bio bi sagrađen supermoderan hotel, koji bi predstavljao osnovu za planirani elitni turistički kompleks, značajan za turizam u Crnoj Gori.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved