3.9.2013. 12:34:49h
BEOGRAD: Poseta stranaca porasla za 28 posto!
Najbrojniji su turisti iz Slovenije, Nemačke, Hrvatske, BIH i Rusije, dok su najviše noćenja od početka godine ostvarili turisti iz Slovenije, Nemačke i Rusije
access.denied / flickr.com

BEOGRAD - U Beogradu je, prema podacima Gradskog zavoda za informatiku i statistiku za jul mesec, zabeleženo povećanje broja stranih gostiju od 28 odsto u odnosu na isti mesec prošle godine i porast od 23 odsto u ostvarenim noćenjima.

Među ukupno 343.063 turista koji su od početka godine boravili u Beogradu, 274.888 je stranih gostiju, što ukazuje na kontinuirani trend rasta od 11 odsto u poseti i 7 odsto u noćenjima u prvih sedam meseci 2013. godine.

Najbrojniji su turisti iz Slovenije, Nemačke, Hrvatske, BIH i Rusije, dok su najviše noćenja od početka godine ostvarili turisti iz Slovenije, Nemačke i Rusije.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved