Voli Hrvatsku
11.9.2014. 15:08:45h
Britanska voditeljica zaljubila se u Hrvatsku: Kako predivna zemlja, kako predivni ljudi
JAMEELA JAMIL britanska je manekenka i TV/radio voditeljica, a Daily Mail nedavno je objavio njezin putopis u kojem izuzetno pozitivno piše o Hrvatskoj u koju se, tvrdi - "zaljubila".
georgedarrell / wikipedia.org

JAMEELA JAMIL britanska je manekenka i TV/radio voditeljica, a Daily Mail nedavno je objavio njezin putopis u kojem izuzetno pozitivno piše o Hrvatskoj u koju se, tvrdi - "zaljubila".

Naime, Jameela je posjetila Dubrovnik, Split i Brač, a jedino što joj je zasmetalo bili su morski ježevi na koje je upozorila potencijalne turiste napisavši da bolje ponesu crocsice.

"Čim smo sletjeli odveli su nas u hotel Valamar, deset minuta udaljen od starog dijela grada, koji iznutra izgleda kao mjesto gdje bi odsjela Brangelina. Nazvati ovaj hotel predivnim ne bi bilo dovoljno", započinje Jameela koja je između ostalog bila oduševljena i hranom koja je premašila njezina očekivanja.

"Jedan savjet: Hrvatska je kamenita pa bolje kupite one odvratne cipele za vodu. Ne ulazite u more bez njih. U prvih sat vremena nagazila sam na ježa koji me nagradio s 40 bodlji duboko zabijenih u stopalo. Od boli sam poželjela nezamislivo - crocsice", piše voditeljica i nastavlja oduševljeno pisati o gradu prepunom mladih ljudi, kafićima i restoranima u kojima možete pronaći tradicionalnu talijansku kuhinju.

Nakon tri dana istraživanja, Jameela se zaljubila u Dubrovnik koji je Rimu preuzeo titulu njezinog omiljenog grada.

Split joj se činio kao mjesto koje bi za odmor izabrali muškarci, ali ipak joj se dopao zbog atmosfere, mladih ljudi, brojnih klubova i nešto tišeg starog dijela grada.

Nakon što je zaključila da je Split ipak previše nemiran za nju, otputila se na Brač, ali nije posjetila Bol jer kako tvrdi "vožnja taksijem je preskupa, nema hlada i sve je prepuno turista". Umjesto plaže, odlučila se za male uvale koje posjećuju uglavnom lokalci, a pogled ju je oduševio.

"Kako predivna zemlja, kako predivni ljudi. Opušteno i otvoreno mjesto koje je nadišlo teške prepreke i postalo jedno od najpoželjnijih destinacija na planetu. Na odlasku sam se osjećala grozno, a svoje sljedeći odmor bukirala sam istog trena kad sam završila ovaj osvrt. Rime, žao mi je", zaključuje Jameela.

Piše: B. La
Link na originalni članak

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved