Turistički sajam
14.1.2014. 14:16:18h
Sajam turizma u Beogradu najveći turistički event u regionu
Na Beogradskom sajmu od 27. februara do 2. marta održaće se 36. Međunarodni sajam turizma na kome će se predstaviti više od 1.000 izlagača.
antomoro / wikipedia.org

Na Beogradskom sajmu od 27. februara do 2. marta održaće se 36. Međunarodni sajam turizma na kome će se predstaviti više od 1.000 izlagača.

Na toj tradicionalnoj manifestaciji, kako je danas najavio Beogradski sajam, tokom četiri dana, najveće turističke organizacije, agencije, turoperatori, hoteli, planinski centri, banje, jezera, gradovi, regije i zemlje sa svih kontinenata, ponudiće aranžmane za predstojeću turističku sezonu.

U saopštenju se navodi da se istovremeno sa Sajmom turizma organizuje i 10. Međunarodni sajam opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo “Horeca” i Peti međunarodni sajam vina BeoWine.

Dodaje se da je ovogodišnji moto najveće turističke manifestacije u zemlji i jugoistočnoj Evropi “Ispunjavamo želje”, a zemlja partner je Indonezija, najrazuđenija ostrvska država na svijetu, sa velikim turističkim i kulturnim potencijalom.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved