Kina
22.11.2014. 11:01:30h
Muzej Zabranjenog grada besplatno će ponuditi ulaz određenim skupinama
Od prosinca ove godine profesori, vojnici i druge skupine imat će priliku besplatno posjetiti Muzej Zabranjenog grada.
See-ming Lee / flickr.com

Od prosinca ove godine profesori, vojnici i druge skupine imat će priliku besplatno posjetiti Muzej Zabranjenog grada.

Da bi potaknuli izvansezonski turizam i ispunili svoju ulogu u socijalnom obrazovanju, muzej je odlučio svake prve srijede u mjesecu besplatno otvoriti svoja vrata za profesore, studente, vojnike, policiju, medicinske djelatnike i volontere. Svaka će grupa moći posjetiti muzej na određeni datum.

Uprava muzeja izjavila je da je odabrala ove skupine da bi pokazala svoje poštovanje prema profesorima i pomogla studentima da saznaju nešto više o kineskoj tradicionalnoj kulturi. Vojnike, policajce i medicinske djelatnike, koji su obično zauzeti poslom, uprava želi potaknuti da zadovolje svoje potrebe za kulturom.

U ove skupine također su uključeni strani profesori s kineskim certifikatom, a muzejski odsjek za prodaju karata izjavio je da namjerava uvesti dodatne pogodnosti za strance.

Zainteresirani građani mogu rezervirati svoj dolazak na sljedećoj web stranici: http://gugong.228.com.cn. Muzej se također može kontaktirati putem telefona na broj 4006-228-228.

Piše: Maša

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved