Promocija
10.4.2014. 7:30:52h
USAID najavio kampanju promocije bh. turizma
Vlada SAD-a, putem Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), najavljuje kampanju, “Pravac turizam! Mogućnosti su beskonačne”, kojom će tokom ovog mjeseca promovirati turizam i prirodne ljepote Bosne i Hercegovine, kao i potencijalne ekonomske mogućnosti ovog sektora.
Julian Nitzsche / flickr.com

"BiH je prekrasna zemlja, sa veličanstvenim krajolicima i prirodnim ljepotama. To je dar koji treba podijeliti sa svima. Želimo osigurati da posjetioci iz cijelog svijeta imaju pristup tim ljepotama", riječi su Davida Bartha, direktora Misije USAID-a.

Kako je saopćeno iz USAID-a prirodne ljepote i resursi nude građanima BiH i sjajne ekonomske mogućnosti za pokretanje malih biznisa u pružanju turističkih usluga od otvaranja novih mjesta za odmor, uz tradicijsku kuhinju i piće, pa do višednevnih turističkih aranžmana.

Uz to, tu su i mogućnosti razvoj usluga planinskih vodiča i biciklističkih staza, te neizbježnih štandova za prodaju suvenira.

Kako bi se naglasile prirodne ljepote i prilike za razvoj turizma u BiH, USAID će tokom ovog mjeseca organizirati niz javnih manifestacija.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved