Zagreb
Nikad nije kasno
14.3.2017. 13:48:04h
Trčaona škola trčanja najveća je zajednica rekreativnih trkača
U školu trčanja upisali smo brojku od 5000 polaznika, koji su prošli ili tek prolaze kroz 8 mjeseci treninga škole trčanja.
Andrey Zverev / flickr.com

U školu trčanja upisali smo brojku od 5000 polaznika, koji su prošli ili tek prolaze kroz 8 mjeseci treninga škole trčanja. Kroz 6 sezona i ulaskom u 7., odradili smo više od 2500 treninga s 18 stručnih trenera.

Svojim radom, i vjerom u trčanje kao idealnom načinu rekreacije, uspjeli smo pokrenuti Hrvatsku. Od potpunih početnika nastali su zaljubljenici u tračanje, koji i nakon što završe školu, nastavljaju aktivno živjeti. Zagreb, Rijeka, Split, Pula i Osijek, gradovi su u kojima je škola trčanja pustila svoje temelje. Više nije neobično vidjeti skupinu trkača kako trči kroz grad, park ili šumu. Neobično je ne pridružiti im se u namjeri da promijene navike i žive zdravijim i aktivnijim životom.

Trčaona – škola trčanja, krenula je s novom sezonom početkom ožujka i više od 700 polaznika u Zagrebu, Rijeci i Splitu, odradilo je svoj prvi tjedan treninga.

Ljiljana Mamić, polaznica Trčaone Rijeka najbolje je opisala svoj prvi trening:

„Dočekali su nas širokog osmijeha i s velikim ohrabrenjem. No, onaj najbolji osjećaj uslijedio je kad je počeo trening i zagrijavanje u zatvorenom krugu koji je psihološki predstavljao krug povjerenja i podrške. Upravo to je trenutak kad osjetite tu silnu količinu združene energije koja vas pokreće i tjera da pomaknete svoje granice, a svi smo mi upravo to htjeli.“

Škola trčanja, za cilj ima promoviranje kulture rekreativnog trčanja i poticanje zdravog načina života. Program je namijenjen odraslima, bez obzira na fizičku spremnost

Još uvijek nam se može priključiti. Polaznici se mogu prijaviti putem internetske stranice www.trcaona.hr.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved