Mali Lošinj
Glazbena poslastica u uvali Čikat
21.8.2017. 10:26:19h
Glazbena večer u lošinjskom hotelu Bellevue uz note violončelistice Ane Rucner
Elementi klasične, moderne i svjetske etno glazbe te atraktivne izvedbe Anu Rucner pozicioniraju u elitni krug hrvatskih glazbenika koji nastupaju izvan granica Hrvatske.
screenshot / losinj-hotels.com

Ljetna subotnja noć u 5* hotelu Bellevue okupila je brojne zaljubljenike u glazbenu umjetnost na koncertu violončelistice Ane Rucner, dobitnice 27 uglednih domaćih i međunarodnih nagrada te jedne od najuspješnijih hrvatskih glazbenica.

Gosti hotela Bellevue imali su priliku uživati u izvedbama poznatih skladbi koje su stvorile poseban opuštajući ugođaj u intimnoj atmosferi i sofisticiranoj te prozračnoj eleganciji ovog prvog lošinjskog 5* hotela, čiji zadivljujući eksterijer i dizajnerski uređen interijer iznova oduševljavaju brojne domaće i strane goste koji ovdje svake godine pristižu na odmor.

Elementi klasične, moderne i svjetske etno glazbe te atraktivne izvedbe Anu Rucner pozicioniraju u elitni krug hrvatskih glazbenika koji nastupaju izvan granica Hrvatske. Ana je prva hrvatska glazbenica koja je svirala električni violončelo. U ranoj dobi, kao stalna počasna članica, nastupila je sa slovenskom Mariborskom filharmonijom i legendarnim Lalom Schifrinom, autorom glavne teme iz „Mission Impossible“. Surađivala je s Davidom Müllerom, članom poznatog kvarteta Il Divo, Peterom Soaveom i mnogim drugima.

Hotel Bellevue dio je poznatog hotelskog brenda Lošinj Hotels&Villas Grupe Jadranka koji okuplja ukupno šest hotela i restorana te vile i apartmane na najatraktivnijim lokacijama otoka Lošinja. Od otvaranja 2014. Bellevue je omiljeni izbor za luksuzni odmor brojnih domaćih i stranih gostiju. Upravo oni su početkom godine ovaj lošinjski 5* hotel ocijenili najboljim hotelom u kategoriji najboljih luksuznih hotela u Hrvatskoj te najboljim hotelom u Hrvatskoj u 2017. na popularnom TripAdvisoru.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2019, All rights reserved