Zagreb
Karate
3.12.2013. 8:05:58h
Zahvaljujući Čelanu sjedište EKF-a seli u Zagreb
Na današnjoj presici prikladni prostor za ured obećao mu je gradonačelnik Milan Bandić, a Čelan se nada da to podrazumijeva i trošak režija s obzirom da je njegov grčki prethodnik također to morao osigurati.
Telfir32 / wikipedia.org

Vrlo je malo Hrvata koji obavljaju značajne dužnosti u svjetskim i europskim sportskim asocijacijama (automobilist Gregurek, skijaš Pavlek, karataš Čelan...) no samo će novoizabrani glavni tajnik Europskog karate saveza (EKF) Stjepan Čelan imati ured u Zagrebu jer će obavljati izvršnu dužnost.

Na današnjoj presici prikladni prostor za ured obećao mu je gradonačelnik Milan Bandić, a Čelan se nada da to podrazumijeva i trošak režija s obzirom da je njegov grčki prethodnik također to morao osigurati.

Drugi dio presice bio je posvećen pobjedama hrvatskih karataša na završnom turniru Premier lige u Salzburgu (Goran Lučin, Ana Lenard, kataši Maškarin, Ermenc i Padovan), ali i ukupnoj pobjedi u tom natjecanju teškašice Maše Martinović koja nije propustila priliku izraziti žaljenje to što joj ta dva velika uspjeha nisu dovoljna za nastup u hrvatskoj reprezentaciji:

- Pobjednica sam Svjetskih borilačkih igara i Premier lige, na svjetskoj rang ljestvici sam 15 mjesta ispred bilo koje druge hrvatske karatašice, no nažalost taj rezultat nema utjecaja na izbor predstavnika za sljedeće Europsko prvenstvo.

Piše: Dražen Brajdić

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved