Slavonski Brod
Fišijada
19.6.2014. 8:25:46h
Prvi put u sklopu Fišijade sajam - Slavonija na dlanu
Organizator će za sve natjecatelje osigurati po tri kilograma očišćene ribe ujednačene kvalitete, stol i klupe za ugošćivanje osam osoba po natjecatelju te zdjelice za fiš s priborom
Kressl - Kressl / wikipedia.org

Brodska Turistička zajednica i ove će godine u suradnji sa Sportsko-ribolovnim savezom Brodsko-posavske županije i Kajak-kanu klubom "Olimpik" organizirati tradicionalno Otvoreno prvenstvo Slavonskog Broda u kuhanju fiša. Natjecanje će se održati u petak, 4. srpnja od 16 sati na parkiralištu stadiona pokraj Save, a u sklopu njega po prvi će se puta u organizaciji turističkog klastera "Slavonska košarica" održati i tradicijski sajam "Slavonija na dlanu".

Posjetiteljima manifestacije bit će omogućena kupovina fiš paprikaša po popularnim cijenama, kao i vožnja po rijeci Savi turističkim plovilom te kajakom i kanuom. Organizator će za sve natjecatelje osigurati po tri kilograma očišćene ribe ujednačene kvalitete, stol i klupe za ugošćivanje osam osoba po natjecatelju te zdjelice za fiš s priborom. Svaki će natjecatelj pripremati fiš po vlastitom receptu i sam osigurati sve potrebne začine i dodatke, kao i kotlić ne manji od deset litara. Prijave se primaju od petka 20. lipnja do ponedjeljka, 30. lipnja, a kotizacija je 100 kuna po natjecatelju.

Piše: Vedran Balen

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved