Dalj
Narodni običaji
5.7.2014. 9:50:10h
U subotu Daljski dernek i Sajam baštine
HKUD Stjepan Penić iz Dalja i Turistička zajednica općine Erdut u subotu (5. srpnja), u Starom mlinu organiziraju druženje i manifestaciju Daljski dernek.
/ glas-slavonije.hr

HKUD Stjepan Penić iz Dalja i Turistička zajednica općine Erdut u subotu (5. srpnja), u Starom mlinu organiziraju druženje i manifestaciju Daljski dernek. Zamjenik načelnika Općine Erdut Dario Vulić, kaže kako će se na Daljskom derneku okupiti kulturno-umjetnička društva i izlagači tradicijske baštine. “Zabava je osigurana uz nastupe društava i stare seoske igre. Kroz cjelodnevna će nas događanja voditi stand up komičari svojim šalama. Otvorenje je u 11 sati, nakon čega nastupaju mlađe skupine kulturno-umjetničkih društava, a igre za velike i male počinju u 13 sati. Prijave timova moguće su na telefon 098/377-080, u frizerskom salonu Aurely i Starom mlinu i na dan sajma”, najavljuje donačelnik Vulić.
U 17 sati počinje drugi blok nastupa starijih skupina KUD-ova, a bit će zabave uz tamburaše te Sajam tradicijske baštine s bogatom ponudom suvenira i ostalog, uz prasetinu s ražnja i daljski paprikaš...

Piše: D.P.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved