Batina
21.8.2013. 1:07:04h
Baranja Animation Festival
Baranja Animation Festival (BAF!), naziv je međunarodnog festivala kratkometražnog animiranog filma, koji će biti održan od 23. do 24. kolovoza, na Zelenom otoku u Batini.
Nuuuuuuuuuuul / flickr.com

BATINA - Baranja Animation Festival (BAF!), naziv je međunarodnog festivala kratkometražnog animiranog filma, koji će biti održan od 23. do 24. kolovoza, na Zelenom otoku u Batini.
Animirani filmovi koje su stvorili studenti, profesionalci, te entuzijasti i zaljubljenici u animaciju, bit će prikazivani dvije noći na otvorenoj pozornici BAF!-a u prirodnom ambijentu. Filmovi, tvrde organizatori, imaju socijalnu, ekonomsku, ekološku i umjetničku tematiku.
- Želimo BAF! učiniti mjestom na kojemu će mladi i profesionalci, ali i svi zaljubljenici u animirani film, moći izmjenjivati svoja iskustva kroz organizaciju i sudjelovanje na festivalu. Isto tako, želimo ga učiniti mjestom na kojem će se stvoriti nova prijateljstva, gdje će djeca i mladi moći uživati u filmovima, naučiti nešto novo kroz brojne radionice i družiti se uz razne popratne aktivnosti - kaže Vjenceslav Abramović, voditelj projekta, napominjući kako je organizator dvodnevnih događanja udruga KSUM iz Osijeka.
Kroz dodatne sadržaje festivala u planu im je i promocija turističke ponude izlaganjem proizvoda lokalnih gospodarstava. Tijekom festivala korisnici će imati priliku vidjeti, okusiti, kupiti i biti informirani o proizvodima baranjskih vinara, proizvođača hrane i prehrambenih proizvoda, suvenira, odnosno rukotvorina, ali i upoznati prirodne vrijednosti te ljepote Batine i njezine okolice.(I.G.)

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved