Đakovo
Etno
4.9.2014. 19:14:10h
15. međunarodni Etno susreti u Bilju
Međunarodni Etno susreti, pod pokroviteljstvom Općine Bilje održat će se 6. i 7. rujna na nogometnom igralištu u Bilju.
Szajci / wikipedia.org

Međunarodni Etno susreti, pod pokroviteljstvom Općine Bilje održat će se 6. i 7. rujna na nogometnom igralištu u Bilju. Prvog dana te manifestacije (subota) otvorit će se u 9 sati etnosajam, sajam “Zelena Panonija” u okviru projekta Pannonia organica, sajam kulturne baštine, sajam ekoloških i tradicijskih proizvođača, rukotvorima, suvenira, domaće hrane i pića. U kompleksu dvorca Eugena Savojskog održat će se streličarski turnir. U 11 sati istog dana otvara se izložba likovnih radova, izložba starih alata, natjecanja za djecu, gosti predstavljaju Olimpijadu starih sportova, a održat će se i povlačenje konopa. U 14 sati počinje “Grahijada”, a u 18 sati svečanost otvorenja manifestacije uz kulturni program. U 20 sati planiran je koncert tamburaša Hrvatski sokol, a u ponoć počinje after party - DJ.
U nedjelju, drugog dana etnosusreta u 11 sati nastavljaju se spomenuti sajmovi, a u 15 sati nogometnu utakmicu odigrat će ekipa Starih protiv ekipe Mladih. U 18 sati nastupaju kulturno-umjetnička društva, a u 21 sat je koncert Prljavog kazališta. Ulaz na cjelokupni program je besplatan, a održava se pod pokroviteljstvom Hrvatske turističke zajednice i Osječko-baranjske županje, te medijskim pokroviteljstvom među kojima su Glas Slavonije i Slavonski radio, uz mnogobrojne sponzore, među kojma je i općina Bilje.

Piše: D. Pejić

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved