Opatija
Loše među najboljim
6.9.2014. 9:24:57h
Najbolji restorani europe, Hrvatski zauzeli tek 100. mjesto
Istraživanje najboljih restorana Europe, Hrvatski restoran tek na 100. mjestu.
ismael villafranco / flickr.com

Prema istraživanju internet portala thedailymeal.com koji je obuhvatio 101 restoran u Europi.
Uvjeti za ocjenjivanja restorana su dosadašnje kritike, gostoprimstvo i ostala mišljenja on line blogera koji su posjetili 413 nominirana restorana u Europi.

U užem izboru ostali su restorani iz Austrije, Belgije, Hrvatske, Češke, Danske, Engleske, Finske, Francuske, Njemačke, Grčke, Mađarske, Islanda, Irske, Italije, Monte Carla, Nizozemske, Portugala, Škotske, Slovenije, Španjolske, Švedske i Švicarske.

Na izbor najboljeg restorana utjecaj nije imala pozicija restorana ili njegove preporuke na vodećim Internet portalima.

Restoran Bevanda, Opatija
Najbolji Hrvatski restoran, odnosno i jedini na ovoj listi opisan je riječima: 
Hrvatska kuhinja korijene vuče iz talijanskih susjeda, ali i iz vlastite kulinarske tradicije te koristi prednosti bogatstva morskih plodova Dalmatinske obale. U ponudi restorana nalazi se i divljač, divlje gljive, te vrhunsko voće i povrće iz unutrašnjosti.

Popis top 101 restorana Europe možete pogledati ovdje.

Piše: Domagoj Skledar

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved