Najbolja je...
10.9.2014. 9:54:41h
Italija proglašena najboljom svjetskom turističkom destinacijom
Već drugu godinu zaredom čitatelji britanskog trendseterskog časopisa Condé Nast Traveller UK odabrali su Italiju kao sveukupno najbolju turističku destinaciju na svijetu.
Dennis Jarvis / flickr.com

Već drugu godinu zaredom čitatelji britanskog trendseterskog časopisa Condé Nast Traveller UK odabrali su Italiju kao sveukupno najbolju turističku destinaciju na svijetu.

Sa sveukupnom ocjenom od 94.49/100 Italija je proglašena prvom među brojnim destinacijama diljem planete. Čitatelji prestižnog časopisa, poznatog kao najutjecajnijeg u sektoru luksuznog turizma, ovu su odluku donijeli na temelju sveukupne turističke ponude – spoja kulture, prirodnih ljepota, vrhunskih hotela i gastronomskih specijaliteta koji zadovoljavaju i najzahtjevnija nepca.

S ocjenom 93.89 SAD je na drugom mjestu, dok je na trećem Francuska sa 92.98 bodova. Istraživanje je pokazalo da Australija i Oceanija nude najspektakularnije prirodne ljepote jer su Australija i Novi Zeland (koji su zauzeli šesto i sedmo mjesto sveukupno) dobili najbolje ocjene u ovoj kategoriji. Grčka, koja je na petom mjestu, je, s druge strane, pohvaljena u kategoriji gostoprimstva lokalnog stanovništva.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved