Dani Hrvatskog Turizma
19.9.2014. 5:25:02h
Postavite Vladi pitanja o turizmu putem maila
Onima koji neće biti u mogućnosti prisustvovati Danima hrvatskog turizma, organizatori su po prvi put omogućili postavljanje pitanja elektroničkom poštom
BLDUMMY / flickr.com

Tradicionalni susret turističkih djelatnika s predstavnicima Vlade RH, koji se održava tijekom Dana hrvatskog turizma 17. listopada u 12.00 sati, prilika je turističkim djelatnicimaa, ali i brojnim predstavnicima turističkih udruga i grupacija, da postave pitanja i zatražer odgovore koji ih zanimaju.

Onima koji neće biti u mogućnosti prisustvovati Danima hrvatskog turizma, organizatori su po prvi put omogućili postavljanje pitanja elektroničkom poštom. U tu je svrhu otvoren e-mail na koji je moguće poslati pitanja do 15. listopada 2014.

Na dvodnevnom skupu, analizirat će se turistička sezona 2014. te najaviti glavne aktivnosti za  pripremu turističke 2015. godine. Također, po prvi puta javnosti će se predstaviti finalna Strateški marketing plan turizma Hrvatske 2014.-2020. godine.

Na rasporedu je prezentacija programa Hrvatska 365, projekta Turistički informacijski sustav, okrugli stol na temu upravljanja turističkom destinacijom te 14. Hrvatski turistički forum „Trendovi i digitalni izazovi u turizmu“.

Organizatori skupa su Ministarstvo turizma, Hrvatska gospodarska komore i Hrvatska turistička zajednica, a obrasci za online prijavu sudionika nalaze se na internetskim stranicama svih suorganizatora te domaćina.

Piše: Linda Draškić Perak

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved