Jastrebarsko
8.9.2013. 23:50:05h
Požurite na jaskanski KotloVINA show
Među ovogodišnjim prijavama ističe se ekipa Ministarski kotao koju će predvoditi ministri Mihael Zmajlović i Siniša Hajdaš Dončić
Modzzak / wikipedia.rog

Turistička zajednica grada Jastrebarskog i ove godine organizira natjecanje u pripremi kotlovine pod nazivom KotloVINA show, koje će se održati u nedjelju, 8. rujna (zadnji dan Jaskanskih vinskih svečanosti) u 14 sati, na jaskanskom Sajmištu.

Na ovo vrlo slasno natjecanje, natjecatelji su prijasvljeni u dvije kategorije: dobrovoljna vatrogasna društva te fizičke i pravne osobe. Među ovogodišnjim prijavama ističe se ekipa ''Ministarski kotao'' koju će predvoditi ministri Mihael Zmajlović i Siniša Hajdaš Dončić. Uz njih svoje će umijeće u pripravljanju kotlovine pokazati još 30-ak ekipa.

Nakon pripremljenih miomirisnih obroka započinje ocjenjivanje prema kriterijima: izbor i kvaliteta vina, aroma kotlovine, aroma umaka, vizualni izgled kotla (šešira, tanjura) te ukupna razina nastupa ekipe (styling, fair play, zabava). Stručni žiri na čelu s Robertom Slezakom izabrati će najbolje u obje kategorije, najbolje „majstore kotlovine“ očekuju brojne vrijedne nagrade.

Piše: Gorana Banjeglav 

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved