Samobor
Gastronomija
11.1.2014. 11:42:38h
Izdana brušura Svi gurmanski putovi vode u Samobor
Tradicionalne delicije samoborskih ugostitelja u novom su gastro vodiču predstavljene tekstualnim opisima te na umjetničkim fotografijama
leicaroo / flickr.com

Turistička zajednica grada Samobora izdala je novu brošuru ''Svi gurmanski putovi vode u Samobor'', koja objedinjuje cjelokupnu samoborsku eno gastronomsku ponudu. Nastavak je to gastro projekta započetog objavljivanjem Male samoborske kuharice s recepturama s kraja 19. do sredine 20. stoljeća te gastro radionice ''Samoborski šef'' održane krajem rujna 2013. godine, pod vodstvom akademika kulinarstva Branka Ognjenovića.
Gastronomija i turizam prirodno su povezani i međusobno se podupiru. Gotovo da nema posjetitelja koji u Samoboru nije kušao kremšnitu i domaće specijalitete, zatražio salamu, češnofku, muštardu, popio bermet, a za vrijeme Fašnika pojeo krafnu.

Tradicionalne delicije samoborskih ugostitelja u novom su gastro vodiču predstavljene tekstualnim opisima te na umjetničkim fotografijama Romea Ibriševića, uz navedenu bogatu ugostiteljsku ponudu samoborskog kraja.

Tiskano izdanje gastro vodiča moći će se preuzeti u uredu Turističke zajednice grada Samobora, odnosno u bilo koje doba na službenoj internetskoj stranici www.tz-samobor.hr te putem pametnih mobitela za koje je gastro vodič prilagođen.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved