Petrčane
11.9.2013. 3:07:44h
Dani hrvatskog turizma 24. i 25. kolovoza u Falkensteineru
Ove godine Dani hrvatskog turizma održat će se u Zadarskoj županiji, i to u Petrčanima, 24. i 25. listopada 2013. godine, u Falkensteiner Hotels&Residens.
m_reger / flickr.com

Ove godine Dani hrvatskog turizma održat će se u Zadarskoj županiji, i to u Petrčanima, 24. i 25. listopada 2013. godine, u Falkensteiner Hotels&Residens.

Dane hrvatskog turizma održava se u zajedničkoj organizaciji Ministarstva turizma (MT), Hrvatske turističke zajednice (HTZ), Hrvatske gospodarske komore (HGK) i Hrvatske radiotelevizije (HRT), kao završna manifestacija svih turističkih djelatnika Hrvatske pod nazivom "Dani hrvatskog turizma" (DHT).

Na ovom najvećem skupu hrvatskih turističkih djelatnika analiziraju se učinci tekuće sezone i najavljuju aktivnosti za sljedeću turističku godinu.

Najavljen je niz stručnih skupova, tematskih sjednica i radionica na kojima će domaći i strani stručnjaci raspravljati o hrvatskom turizmu.

Održat će se i tradicionalni susret turističkih djelatnika s predstavnicima Vlade Republike Hrvatske.

Bit će riječi o protekloj sezoni, te budućim planovima i perspektivama, uz prezentaciju nacrta Strateškog marketinškog plana turizma Hrvatske 2014. - 2018. godine i programa razvoja DMO-a.

Piše: Iva Pejković

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved