Zadar
11.9.2013. 7:31:13h
Zadarski muzeji bilježe porast posjećenosti
Zadarski muzeji bilježe porast posjeta u odnosu na prošlu godinu. Muzeji, kao jedna od bitnih karika u lancu turističke ponude , prepoznati su od strane turista ali i sve veći broj Zadrana posjećuje muzeje.
AnatolyPm / wikipedia.org

Zadarski muzeji bilježe porast posjeta u odnosu na prošlu godinu. Muzeji, kao jedna od bitnih karika u lancu turističke ponude , prepoznati su od strane turista ali i sve veći broj Zadrana posjećuje muzeje.Muzeji su važna točka u razgledavanju i nezaobilazan dio kulturnog turizma. Narodni muzej bilježi porast posjećenosti, a već se polako sprema i jesenski program koji nimalo ne zaostaje za sezonskim.Rekordan broj posjetitelja imao je muzej Antičkog stakla kojih je već u travnju bilo 3 000. I u ovom nas muzeju očekuje bogat program u narednim mjesecima. Arheološki muzej u sklopu kojeg je i crkva sv. Donata ove turističke sezone bilježi blagi rast posjećenosti. Dok je predsezona bila bogatija grupnim posjetima, glavni dio sezone obilježen je individualnim turistima. Zadar se može ponositi muzejima, a koliko su prepoznati u očima turista svjedoči i činjenica kako iz godine u godinu bilježe porast posjećenosti.

Piše: Nives Cukor

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved