Čakovec
Advent
29.10.2014. 5:59:59h
Čarolija Adventa u gradu Zrinskih donosi pregršt iznenađenja
Turistička zajednica grada Čakovca i ove godine u centru grada priprema kulturno-turističku manifestaciju "Advent u gradu Zrinskih" tijekom mjeseca prosinca. Iako se Advent u Čakovcu obilježava dugi niz godina, ove godine razvili smo i osmislili nešto drugačije sadržaje koji će biti prepoznatljivi i u duhu s lokalnom tradicijom.
/ emedjimurje.hr

Turistička zajednica grada Čakovca i ove godine u centru grada priprema kulturno-turističku manifestaciju "Advent u gradu Zrinskih" tijekom mjeseca prosinca. Iako se Advent u Čakovcu obilježava dugi niz godina, ove godine razvili smo i osmislili nešto drugačije sadržaje koji će biti prepoznatljivi i u duhu s lokalnom tradicijom.

Hladna i maglovita večer, zamamni miris domaćih medenjaka, vrućih fritula, kuhanog vina i pečenih kobasica, šetnja centrom grada, samo su uvod u čarobno adventsko ozračje ispunjeno zajedništvom koje nas polako vodi sve do samog Božića.

Budite i vi dio Božićnog sajma, mjesta na kojem u predblagdanskom okruženju želimo okupiti sve naše poslovne partnere, poduzetnike, institucije, udruge i pojedince s kojima uspješno surađujemo tijekom godine te zajednički našim sugrađanima omogućiti zanimljivo druženje uz adventske pjesme i u veselom blagdanskom raspoloženju ponuditi im božićni program darova, ukrasa i ostalih proizvoda domaće tradicionalne proizvodnje iz svih krajeva Hrvatske.

Izložbeno-prodajno sajamski dio ‘Adventa’ obogatit ćemo kulturno-zabavnim programom. Uz prigodnu božićnu prodaju, Advent u gradu Zrinskih ove godine donosi i bogati dječji program: "Čakoland", kreativne radionice, vožnju kočijom Djeda Mraza, kućicu Djeda Mraza, kućicu Svetog Nikole, žive jaslice, nastupi zborova te brojna druga iznenađenja za najmlađe.

U ulici Kralja Tomislava, od ove godine prepoznaljivoj po šarenim kišobranima u vrijeme Porcijunkulovog, pripremamo i vizualno iznenađenje u adventskom obliku koje će zasigurno oduševiti posjetitelje. Ulicu će osvjetljavati 1400 m2 božićnih žaruljica, naziva "Tepih božićne bajke", po kojoj će Čakovec opet postati prepoznatljiv diljem Hrvatske, a i šire.

Iz Turističke zajednice grada Čakovca pozivaju sve koji žele sudjelovati na "Adventu u gradu Zrinskih" u Čakovcu da se prijave za sudjelovanje putem prijavnice koju šaljemo na zahtjev, najkasnije do 14. studenog 2014.

Prijavnicu nam možete dostaviti putem pošte na adresu: Turistička zajednica grada Čakovca, Kralja Tomislava 1, 40 000 Čakovec, putem faxa 040 310 991 ili putem elektroničke pošte na boska.ban.vlahek@cakovec.hr, a možete je i osobno donijeti u Turistički ured grada Čakovca.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved