Ostaci djevičanstva
31.10.2014. 6:36:53h
Mljet je jedini preostali djevičanski otok na Mediteranu
Krajem prošloga tjedna na TV kanalu La Cuatro u prime time terminu emitirana je prva epizoda novog španjolskog reality showa 'Adam i Eva'
Carine06 / flickr.com

Španjolska producentska kuća Eyeworks za snimanje reality showa odabrala je otok Mljet, tj. plažu Blace, lokalnom stanovništvu poznatiju pod imenom Limuni. Sam reality show sniman je od sredine kolovoza do 1. listopada 2014.

Prvu epizodu showa "Adam i Eva" pogledalo je preko 2,8 milijuna gledatelja, čime je postala jednim od najgledanijih programa TV kanala La Cuatro. Jednako tako, prva epizoda izazvala je i brojne komentare na društvenim mrežama, s preko 124.000 tvitova na Twitteru.

Desetotjedno prikazivanje ovog vrlo popularnog reality showa iznimna je turistička promocija otoka Mljeta i Hrvatske kao turističke destinacije u cijelosti. Otok Mljet producentska kuća odabrala je zbog činjenice da je "jedini preostali djevičanski otok na Mediteranu, s predivnim rajskim plažama čime predstavlja idealan scenarij za povratak prirodi i izvornoj sreći". Ovaj robinzonski reality show od ostalih sličnih programa razlikuje se po tome što su sudionici nagi pred kamerama.

"Adam i Eva" španjolska je verzija popularnog nizozemskog showa "Adam u potrazi za Evom", a uz ovu verziju priprema se i njemačka.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved