Harry Potter
31.10.2014. 7:10:28h
Imaš viška novaca i obožavaš Harryja Pottera? Ovaj hotel je pravo mjesto za tebe!
Hotel The Georgian House odlučio je dodatno zaraditi, tako što je dvije svoje sobe pretvorio u jednake onima iz Hogwartsa • Cijeli paket sve zainteresirane koštat će 249 funti za tri osobe i 363 funte za pet osoba u sobi
Marco Becerra / flickr.com

DONOSIMO odličnu vijest za sve ljubitelje Harryja Pottera, sve dok ne vide cijenu noćenja.

163 godine star hotel The Georgian House odlučio je dodatno zaraditi, tako što je dvije svoje sobe pretvorio u jednake onima iz Hogwartsa, s identičnim krevetima, bocama s napicima, kotlovima i knjigama čarolija.

Svi zainteresirani tako će moći birati između nekoliko opcija u sklopu "Harry Potter paketa". Prva je samo noćenje, a druga varijanta nudi dvodnevni paket, odnosno jednu noć u hotelu te obilazak znamenitosti iz filmova te posjet Warner Bros Studiju, u sklopu "The Making of Harry Potter" turneje.

Noćenje za dvoje, bez ikakvih dodataka, za dvije osobe koštat že 209 funti, a cijeli paket sve zainteresirane koštat će 249 funti za tri osobe i 363 funte za pet osoba u sobi.

"Kada gosti ulaze u hotel, mi palimo svijeće i sviramo, kako bi doživljaj bio potpun. Nadamo se da će ovo biti jedinstven doživljaj i za roditelje i za mlade posjetitelje", otkrili su iz hotela za The Mirror.


Piše: E.Do
Link na originalni članak

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved