16.9.2013. 11:45:16h
NLO ponovo snimljen na nebu iznad Visokog?
Čitalac portala "Dnevnog avaza" poslao je na adresu naše redakcije mail sa priloženim videom. Prenosimo njegovu poruku:
/ avaz.ba

Čitalac portala "Dnevnog avaza" poslao je na adresu naše redakcije mail sa priloženim videom. Prenosimo njegovu poruku:

Poštovana redakcijo, zovem se S. S. (puno ime i prezime poznati redakciji, op. a.). Obraćam Vam se povodom sinoćnje pojave nepoznatog letećeg objekta iznad Visokog. Naime, izašao sam sa društvom vani i negdje oko 23.45 smo primijetili vrlo neobičnu pojavu, tri svijetleća objekta koji su izgledali kao tri vatrene kuglice koje su se uporedo kretale i jedna za drugom nestajale.

Taj "performans" je trajao nekih 10-ak minuta i poslije toga se više nije pojavilo. Inače, ova pojava je bila primjetna i prije nekoliko dana, ali niko o tome nije izvjestio. Uspio sam zabilježiti kamerom jedan leteći objekat i volio bih ako možete da informišete javnost o tome i bio bih zahvalan ukoliko biste uspjeli doći do dodatnih informacija o tome šta se zapravo desilo i o čemu je konkretno riječ".

Šta vi mislite, da li je naš ćitalac zbilja snimio NLO na nebu iznad Visokog? Podsjećamo, ovo nije prvi put da je neko snimio video na kojem je zabilježen navodni NLO. Možda u Visokom postoji nešto što vanzemaljcima naročito zanimljivo? Šta li bi to moglo biti...

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved