Google
17.12.2014. 7:37:50h
Hrvatska među deset najtraženijih turističkih destinacija
Osim Hrvatske na listi su Italija, Island, Portugal, Benidorm, Grčka, Meksiko, Amsterdam, Španjolska i New York
Les Haines / flickr.com

Internetski div Google i ove je godine objavio godišnju listu najpretraživanijih pojmova u svojoj tražilici. Kad je riječ o Hrvatskoj, u prvi je plan došla popularnost naše zemlje kao turističke destinacije. Prema Googleovim podacima Hrvatska je ušla u deset najtraženijih destinacija kada su rastuća turistička odredišta u pitanju pri čemu smo ispred jednog od najvećih turističkih mamaca – New Yorka.

I brojni svjetski mediji prenijeli su Googleovu listu najtraženijih naglasivši da je Hrvatska uz Island i španjolski Benidorm najveće osvježenje i iznenađenje u globalnom pretraživanju turističkih odredišta. Britanski Independent Hrvatsku je tako predstavio kao jednu od najtraženijih rastućih turističkih destinacija, a osim Hrvatske na listi su Italija, Island, Portugal, Benidorm, Grčka, Meksiko, Amsterdam, Španjolska i New York.

Koliko utjecajni mogu biti filmski i televizijski hitovi koji se snimaju na pojedinim lokacijama, dobro zna Dubrovnik čija je popularnost još više skočila nakon Igre prijestolja, ali i Benidorm čija je popularnost narasla zbog istoimene serije.

Piše: Luka Capar

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved