Sajmovi
14.2.2014. 7:17:57h
Turistički sajam u Bavarskoj: Hrvatska zemlje-partner
Ispred Hrvatske turističke zajednice medijima se obratio direktor Predstavništva HTZ-a u Njemačkoj, gospodin Mato Radić, koji je istaknuo važnost ovogodišnjeg partnerstva, kao i prednosti Hrvatske za turiste iz Bavarske.
digital cat  / flickr.com

Ispred 40-ak novinara u renomiranom hotelu Bayerischer Hof u Münchenu organizatori su najavili održavanje sajma f.re.e, najvećeg turističkog sajma u Bavarskoj koji se održava od 19. do 23. veljače, a na kojem je ove godine Hrvatska zemlja-partner. Sajam će tim povodom posjetiti brojna hrvatska delegacija na čelu s ministrom turizma Darkom Lorencinom i direktoricom Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Meri Matešić. Na prošlogodišnjem izdanju sajma 110 tisuća posjetitelja moglo se upoznati s ponudom 1500 izlagača iz 50 zemalja svijeta, a ovogodišnju ponudu najavili su dr. Reinhard Pfeiffer, direktor sajma, i Barbara Müller, voditeljica projekta.

Ispred Hrvatske turističke zajednice medijima se obratio direktor Predstavništva HTZ-a u Njemačkoj, gospodin Mato Radić, koji je istaknuo važnost ovogodišnjeg partnerstva, kao i prednosti Hrvatske za turiste iz Bavarske: „Cilj našeg nastupa je promocija Hrvatske kao brenda kod potencijalnih turista i komunikacija svih novosti iz naše ponude. Hrvatska je Bavarcima lako dostupna, što je čini idealnom destinacijom ne samo za dulji odmor, nego i za kratka i vikend putovanja. Naša sajamski nastup ove godine, osim ponudom brojnih suizlagača, obogaćen je predstavljanjem projekta Pogled u plavo koji promovira Hrvatsku kao idealnu destinaciju za ronjenje, a tu je i štand Hrvatske gospodarske komore te dnevni nastupi na glavnoj pozornici kojima ćemo predstaviti hrvatsku folklornu baštinu.“

Nakon predstavljanja partnerstva sajma s Hrvatskom, na konferenciji je ukratko predstavljena studija „Gdje putuju Bavarci“ prof. dr. Martina Lohmanna s Instituta FUR, zatim novi modeli kanua te aktivnosti Udruge biciklista ADFC.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved