Zagreb
Nautika
18.2.2014. 11:40:42h
Otkrivanje nautičkih užitaka na Zagrebačkom velesajmu
Sutra na prostorima Zagrebačkog velesajma svoja vrata otvara 23. izdanje Nautike, kako ističu organizatori, najposlovnije nautičke priredbe u regiji.
Drozdp / wikipedia.org

Sutra na prostorima Zagrebačkog velesajma svoja vrata otvara 23. izdanje Nautike, kako ističu organizatori, najposlovnije nautičke priredbe u regiji. Pod sloganom “plovjeti, otkrivati, živjeti”, Nautika očekuje čitav niz svjetski poznatih proizvođače brodova, jahti, jedrilica, glisera, čamaca, skutera, kajaka, gumenjaka, brodskih i izvanbrodskih motora, obuće, odjeće, opreme i pribora za ronjenje, ribolov, jedrenje i ostale sportove na vodi.
A kako je za svaki poznati i potencijalno uspješni sajam nužna i poneka premijera, ma koje razine, na Nautici se očekuje svjetska premijera hrvatske motorne jahte Mirakul 40, impresivnih dimenzija i karakteristika te brodice s izvanbrodskim motorom Leidi 800. Da sve ne bi ostalo samo na izlaganju, Nautika organizira i stručne skupove namijenjene maloj brodogradnji, a najavljuju se i posebne atrakcije za gledatelje što će se odvijati u za tu prigodu posebno organiziranim bazenima.
Svoje usluge ponudit će mnogobrojne hrvatske marine, čarter tvrtke, brodogradilišta, te škole, agencije, klubovi, institucije i udruženja vezana za nautiku i nautički turizam.
Dugogodišnje članstvo ovog sajma u Međunarodnom udruženju najvažnijih organizatora nautičkih sajmova - IFBSO, potvrda je da se organizator, unatoč globalnoj recesiji i mnogobrojnim problemima na domaćem tržištu, što je primjerice došlo “glave” ZG Auto Show, uspješno prilagođava novim situacijama i trendovima te prepoznaje potrebe i mogućnosti svojih izlagača.
Stoga, kako poručuje organizator, svim posjetiteljima bit će veliko zadovoljstvo razgledati izloženo, "zaploviti istim kursom i jednakom brzinom zajedno prema još jednom Zagrebačkom sajmu nautike na Zagrebačkom velesajmu".
S obzirom na to, pak, da sama "nautika" nije u stanju privući dovoljan broj izlagača, možda ni posjetitelja, paralelno su organizirana izlaganja inga - međunarodni sajam hrane, pića i gastronomskih inovacija, te Hotel gastro teh - međunarodni sajam gastronomije, hotelsko-ugostiteljske opreme i cateringa.

Piše: M.Bu.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved