11.7.2013. 21:42:46h
Atraktivna Nina Badrić blistala na koncertu u Dubrovniku
Nina Badrić održala je koncert u Dubrovniku nakon završetka svečane ceremonije otvorenja 64. dubrovačkih ljetnih igara na Stradunu
Gulustan / wikipedia.org

Nina Badrić održala je koncert u Dubrovniku nakon završetka svečane ceremonije otvorenja 64. dubrovačkih ljetnih igara na Stradunu. Atraktivna Nina zablistala je u dugačkoj, raskošnoj haljini i štiklama, a odlično raspoloženje nadodalo je sveukupnom dojmu.

Slušao ju je prepun Stradun, a ona je uživala u svirci. Kako i ne bi kad je poznato koliko se Nina i Dubrovnik vole. Za svoj posljednji spot 'Čežnja' odabrala je prekrasne lokacije oko Dubrovnika, a osim toga, svako ljeto barem neko vrijeme provede u Gradu.

Piše: bm/VLM

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved