Opet nas hvale :)
12.2.2015. 6:04:54h
Travelers Today nahvalio Hrvatsku, ali ovo nismo očekivali
Kamo na svijetu možete otići, a da na istom mjestu nađete toliko povijesnih znamenitosti, prekrasnih plaža, nacionalnih parkova, neodoljivih mjestašaca, vinograda, povijesne arhitekture i kulture?
Dennis Jarvis / flickr.com

Kamo na svijetu možete otići, a da na istom mjestu nađete toliko povijesnih znamenitosti, prekrasnih plaža, nacionalnih parkova, neodoljivih mjestašaca, vinograda, povijesne arhitekture i kulture? Dobro, ima nekoliko zemalja, ali Hrvatska je jedna od onih koju svakako morate vidjeti.

Tako započinje tekst o Hrvatskoj koji je na svojim stranicama objavio Travelers Today.

Očekivano, Dubrovnik "Biser Jadrana"i Nacionalni park Plitvice na vrhu su liste lokacija koje svaki posjetitelj koji dođe u Hrvatsku mora vidjeti.

Prepoznata ljepota Zagorja

No, ono za što svakako dižemo palac u zrak jest to da se u preporuci ovog turističkog portala našlo i Zagorje zbog, kako navode, odmora i okrepe termalnim vodama. Za Dubrovnik, prirodne ljepote i prekrasno more već smo navikli slušati pohvale....

"Ako želite pobjeći od turističke gužve u Dubrovniku, uživajte u nevjerojatnim pogledima na zagorske vinograde i dvorce kojima ovo područje Hrvatske obiluje, a možete se i odmoriti u bazenima i saunama koje koriste prirodnu izvorsku vodu koja će pomladiti vašu kožu, navodi se u opisu zašto je Zagorje nezaobilazna lokacija u Hrvatskoj."

Putnicima koji se odluče posjetiti Hrvatsku na kraju poručuju: Ne možete izabrati pogrešno mjesto za svoj odmor u Hrvatskoj jer je toliko kulture, povijesti i prekrasnih plaža diljem cijele obale!

Piše: Linda Draškić Perak

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved