Umag
Još jedan veliki plus
4.3.2015. 7:25:38h
Najutjecajniji teniski kanal na svijetu emitirao posebnu emisiju o umaškom turniru
Gostovanje Tennis Channela ocjenjujem posebno važnim, a emitiranje reportaže o Istri u sklopu emisije „Tour Guide“, koja obuhvaća puno više od tenisa, našim velikom uspjehom - istaknula je direktorica Izvršnog odbora turnira Arlen Brozić.
Marianocecowski /wikipedia.org

Najutjecajniji medij specijaliziran za tenis, američki Tennis Channel, emitirao je posebnu emisiju posvećenu Istri i najstarijem hrvatskom ATP turniru Croatia Open Umag. Emisija je snimljena prošloga ljeta, tijekom jubilarnog 25. izdanja umaškog turnira.

Tennis Channel jedini je cjelodnevni specijalizirani kablovski i satelitski TV kanal posvećen isključivo tenisu, povezanim sportovima i aktivnostima. Dostupan je u više od 50 milijuna američkih kućanstava te globalno putem službene web stranice www.tennischannel.com. Posebna emisija o Istri i umaškom turniru emitirana je kao prva emisija u drugoj sezoni Tour Guide serije.

- Umag je za vrijeme ATP turnira ugostio 130 inozemnih novinara. Gostovanje Tennis Channela ocjenjujem posebno važnim, a emitiranje reportaže o Istri u sklopu emisije „Tour Guide“, koja obuhvaća puno više od tenisa, našim velikom uspjehom - istaknula je direktorica Izvršnog odbora turnira Arlen Brozić.

Direktorica turističke zajednice Umaga, Sanda Bravar, istaknula je:
- Ova emisija donijela nam je još jednu snažnu potvrdu međunarodne prepoznatljivosti Umaga kao teniskog središta i Istre kao turističke destinacije. Umaški turnir je danas primjer uspješne manifestacije i snažne poluge za međunarodnu promociju Umaga i hrvatskog turizma.

Ekipu Tennis Channela na 25. Croatia Openu prošloga ljeta vodili su producent Evan deRouin i njegov suradnik John Zinni, koji je istaknuo da je Istra nadmašila sva njihova očekivanja.

- Otkrili smo regiju u kojoj dolina tartufa susreće kristalno čisto Jadransko more na slikovitim stjenovitim obalama. Mjesto na kojem su se susjedne kulture i kuhinje stopile i tako oblikovale još bogatiju hrvatsku baštinu i povijest. A ta povijest sada uključuje i četvrt stoljeća tenisa najviše svjetske kvalitete. Istra je uistinu dragulj skriven duboko u njedrima jugoistočne Europe - napisao je tada Zinni u službenom glasilu umaškog turnira Daily Newsu.

Tennis Channel osnovao je 2003. godine slavni američki sportski poduzetnik Steve Bellamy, a među suvlasnicima su i velikani tenisa Pete Sampras i Andre Agassi. Kanal je vlasnik prava na prijenose svih važnijih teniskih turnira za američko tržište, a u svojim programskim paketima imaju ga gotovo svi kablovski operateri u SAD-u. Uz izravne prijenose teniskih turnira, Tennis Channel donosi i mnoštvo intervjua, analiza i posebnih emisija.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved