Rijeka
Eko sajam
26.3.2015. 7:21:41h
70 izlagača i 35 programskih događanja na prvom međunarodnom eko sajmu u Rijeci!
Posjetite sajam 100% Natural od 9. do 12. travnja
PR photo

Posjetite sajam 100% Natural od 9. do 12. travnja

Početkom travnja, točnije od 9 do 12. travnja Rijeka postaje središtem međunarodnog eko zbivanja. Eko sajam „100% Natural“, prvo cjelokupno ekološko događanje međunarodnog karaktera održavat će se u Tower Centru Rijeka, na 4. katu u bivšem prostoru Semerara.

Unatoč prvoj godini održavanja sajma u organizaciji riječke agencije KLIK marketing, za „100% Natural“ vladao je velik interes izlagača te će riječka publika od 9. do 12. travnja moći vidjeti čak 70 izlagača ( iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Slovenije) i njihove proizvode a oni su podijeljeni u tri kategorije:

HRANA IZ PRIRODE (eko placa; proizvodi i usluge s eko certifikatom), UDOBNOST ŽIVLJENJA (prirodni materijali i ukrasi, energetska učinkovitost, recikliranje), LJEPOTA KROZ ZDRAVLJE (prirodni proizvodi za njegu kože, kose, aromaterapija, prirodna kozmetika, sport i rekreacija).

Posjetitelji sajma moći će isprobati prirodne i zdrave domaće i strane proizvode na jednom mjestu te naučiti ponešto novo. Sajam će okupiti stručnjake iz područja bio proizvodnje i bio energetike te predstaviti inovativna rješenja i projekte vezane uz zaštitu okoliša. Osim izlagačkog dijela, „100% Natural“ obiluje i zanimljivim programskim događanjima – njih ukupno 35.

Na samom otvorenju sajma, u četvrtak 9. travnja predavanje će, na temu „Zeleno gospodarstvo kao optimalni pravac razvoja Hrvatske“, održati predsjednik udruge Eko Kvarner, Vjeran Piršić. U petak, 10. travnja, od udruge Moj Otok moći ćete doznati više o projektu „Hrvatska bez azbesta“, a od predavača iz Slovenije, Andreja Kuplenika saznat ćete zašto i kada je dobro piti alkalnu vodu.  Udruga RODA održat će radionicu za trudnice, a jedno od zanimljivih predavanja održat će Nikolina Šušak na temu „Konoplja – biljka budućnosti“.

Posjetitelji sajma „100% Natural“ u subotu, 11. travnja, upoznat će se sa meditacijom uz gong u radionici „Kreiranje budućnosti“, pod vodstvom Ingrid Karačić Butorac, a od mr. pharm.spec. Davora J. Korčoka doznati sve o značaju dijetalnih vlakana u regulaciji tjelesne mase. Iz nedjeljnog programa izdvajamo radionicu Hormonalne Yoge pod vodstvom Renate Reiner, kao i prezentaciju planinarstva i planinarske opreme PD Kamenjak.

Cjelokupni raspored programskih događanja provjerite OVDJE.

Ulaz na sajam u potpunosti je besplatan kao i prisustvo svim radionicama i predavanjima. U sklopu sajma biti će organizirana i nagradna igra za sve posjetitelje u kojoj se mogu osvojiti vrhunski sirevi Paške sirane, poklon paket damanhurskih knjiga, Damanhur Centra Talej, a prva nagrada je balkonski ili vrtni namještaj od paleta u vrijednosti od 3.000 kuna koju poklanja organizator KLIK MARKETING u suradnji sa SKLEPAJ.ME

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved