Đakovo
Biđenje
28.3.2015. 15:54:22h
Doživite čarobno proljeće u Đakovu
Turistička zajednica grada Đakova u suradnji s turističkim djelatnicima na području grada Đakova dogovorila je razne popuste koje možete iskoristiti od 27. ožujka do 20. lipnja 2015., petkom, subotom i nedjeljom.
Cordless Larry / wikipedia.org

Turistička zajednica grada Đakova u suradnji s turističkim djelatnicima na području grada Đakova dogovorila je razne popuste koje možete iskoristiti od 27. ožujka do 20. lipnja 2015., petkom, subotom i nedjeljom.

Đakovački trgovi, katedrala, crkve, muzeji, ulice, parkovi, hoteli, restorani, trgovine i drugo, nisu kuće predmeta, slika, kamena, drveća, nego ideja, priča, doživljaja, odnosno spletovi osjetilnih i emocionalnih doživljaja đakovačkih proizvoda, usluga, atrakcija, događanja, odnosa i njihovih kombinacija.

Dopustite si doživjeti ono što je poznati putopisac Matko Peić zapisao o Đakovu: ”Nigdje se ne možeš razmaziti kao u srcu Slavonije, u Đakovu.”

Zainteresirani za ovu inicijativu mogu preuzeti i isprintati VODIČ i VAUČER ZA POPUSTE u proljetnoj promotivnoj akciji: ”Doživite čarobno proljeće u Đakovu!” 2015.

Hoće li odluka biti doći s voljenom osobom ili sa društvom? Nije važno jer su popusti osigurani za sve opcije, 10% za par i 15% za grupe.

Na vaučeru se pronađe usluga koja se želi iskoristiti, od odmora u hotelima, pansionima i apartmanu do kušanja hvaljenih jela đakovačkih restorana.

Uz smještaj i gastro doživljaje, za sve posjetitelje smo napravili jedan vodič kroz Đakovo za vrijeme proljeća. Uz obilazak znamenitosti, svakako će pažnju privući manifestacije, vinsko-turističke ceste đakovačkog vinogorja, noćni život…

Turistička zajednica grada Đakova svim dragim gostima stoji na raspolaganju. Vodič i Vaučeri se mogu preuzeti na web stranici TZG Đakova, ili kontaktom na e-mail: tz-grada-djakova@os.t-com.hr

Link na originalni članak

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved