Rovinj, Zagreb
Mystery shopping
6.3.2014. 9:43:13h
10. mystery shopping dan održava se u Zagrebu i Rovinju
Već nekoliko godina zaredom Heraklea uspješno organizira dan posvećen kvaliteti usluge, te posebnu pozornost posvećuje unaprjeđenju kvalitete usluga u različitim sektorima poslovanja. Ovogodišnji 10. mystery shopping dan odvija se pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića i Ministarstva gospodarstva te Hrvatske gospodarske komore.
Monika Kostera (urbanlegend) / flickr.com

Već nekoliko godina zaredom Heraklea uspješno organizira dan posvećen kvaliteti usluge, te posebnu pozornost posvećuje unaprjeđenju kvalitete usluga u različitim sektorima poslovanja. Ovogodišnji 10. mystery shopping dan odvija se pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića i Ministarstva gospodarstva te Hrvatske gospodarske komore.
Prvi dan bit će posvećen kvaliteti usluge u automobilskom i financijskom sektoru i održat će se 16. travnja u hotelu Antunović u Zagrebu. Zanimljivi i stručni predavači govorit će o trendovima vezanim uz unaprjeđenje poslovanja i kvalitete odnosa s korisnicima u bankama i osiguravajućim društvima, mogućnostima kako mjeriti i unaprijediti rad djelatnika u automobilskoj industriji te će se na okruglom stolu okupiti imena poznatih automobilskih kuća kako bi razmijenili i iznijeli svoja iskustva.

Drugi dan, zajedno s partnerom projekta, Maistrom, pozornost će biti usmjerena na nove trendove poslovanja u turizmu. Događaj će se odvijati u Rovinju u hotelu Lone 17. travnja. Iskusni govornici iz privatnoga i javnoga turističkog sektora podijelit će nove metode koje koriste u svom poslovanju. Govorit će se o iskustvima unaprjeđenja kvalitete usluge na razini županije i otoka, ali i na razini hotelijera. Premijerno će se prezentirati rezultati istraživanja "Tajni gost" provedenog u sezoni 2013 godine.

Cilj konferencije dati sudionicima razne primjere uspješnih metoda za unaprjeđenje poslovanja i dosezanja visoke razine kvalitete usluge koje zahtijeva današnji kupac i današnji gost. Sudionici će prisustvovati i godišnjoj dodjeli nagrade za posvećenost kvalitete usluge.
Konferencija nudi i dodatnu vrijednost za sudionike u o vidu Speeddating networking, odnosno organiziranog 45-minutnog upoznavanja sudionika s ciljem stjecanja novih korisnih kontakata u poslovnom svijetu, ali i edukativne radionice s vrlo atraktivnim temama renomiranih edukacijskih kuća Ramiro, Ciceron, Radilica, Educamix.

Susret je namijenjen svima koji žele naučiti kako mogu postići zavidne rezultate, a pritom doprinijeti općem rastu kvalitete usluge u Hrvatskoj jer kako organizatori napominju: "Nije važno biti bolji od drugih, važno je biti kvalitetniji".
Stručna predavanja održat će i predstavnici Instituta za turizam i Hrvatske turističke zajednice.
Prijave traju do 5. travnja, cijena kotizacije je 499,00 kn + PDV za oba dana. Svoje mjesto na konferenciji možete osigurati putem linka http://www.heraklea.hr/10-mystery-shopping-dan-2014.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved